onsdag 3 juni 2009

3 bra Hotell för 3 Franska semestertips

Letar du efter heta erbjudanden och semestertips för en solsemester i Frankrike?
semester i franrikeHav, vin och sol i Cassis, Provence... Småstadssemester, lyxshopping och fina restauranger i Cannes, Franska Rivieran.. Sport, avkoppling och natur i Chamonix Mont Blanc... Välj den semester som är rätt för dig och spara pengar på din vistelse!

1. Hotell i Cassis, Provence

frankrike hotellRoyal Cottage är ett charmigt Provencehotell. Resorten ligger belägen i den ljuva badorten och fiskebyn Cassis. Den ligger ca 20 km från Marseille och 50 km från Aix-en-Provence. Orten är känd för sina klippor och sitt excellenta vin. Hotellet befinner sig i en otroligt vacker park med blommor och palmträd och Hotellet ger en perfekt atmosfär för en sommarsemester i södra Frankrike. Hotellet har swimmingpool, jacuzzi, fitness centre, parkering och konferensrum.

2.Hotell i Cannes, Franska Rivieran

hotel i frankrike
Le Montaigne är ett trendigt 4-stjärningt Hotell som är beläget i centrala Cannes, Franska Rivieran, några få minuter från den berömda Croisette promenaden, stranden och stans bästa shopping och restauranger. Hotellet har trendiga och bekväma rum och suiter. Hotellet har även en solterrass, en loungebar och parkering. Le Montaigne Hotel är ett perfekt hotell för att avnjuta en weekend i Cannes.

3. Hotell i Chamonix, Mont Blanc

boka hotell i frankrike
Hotellet är beläget i Les Houches bergresort, 7 km från staden Chamonix och Chales Les Campanules är ett perfekt val för såväl skid som sommarsemester i Franska Alperna. Hotellet är byggt i typiskt alpinsk stil med dess charmiga karaktär och hotellrummen erbjuder en spektakulär utsikt över de Franska Alperna. Hotellets restaurang erbjuder även en gastronomisk resa med rätter såsom fondoue och tartiflette. Hotellet har givetvis parkering, direktbussar till skidbackarna, lekrum för barn samt en loungebar för de vuxna.