onsdag 10 juni 2009

4 Skäl att semestra i Costa de la Luz, Spanien

Spanska stränder är ofta kända som små paradis på jorden och om du bokar in din semester till Costa de la Luz så kommer du få uppleva något otroligt fint. I denna post listar jag 5 skäl för dig att resa till och semestra i Costa de la Luz.costa de la luz1. Relax

Enkelt, lantligt och avslappnat, så beskriver de lokala invånarna Costa de la Luz. Allting är billigare här, maten, levnadskostnaderna och även fastigheterna, som ligger på lägsta nivå i hela Spanien. I själva verket så flyttar många engelska och tyska turister hit för att slå sig ned permanent då Spanien och framförallt Costa de la Luz erbjuder ett fint liv och en härlig natur.
Det finns även gott om hotell i Costa de la Luz om du vill stanna en kortare tid;)

2. Costa de la Luz är bra för självkännedom

Det lugna levnadssättet och den avslappnade stilen i Tariffa som ligger längs med Cosa de la Luz har blivit ett tillhåll för artister, konstnärer och bohemer av alla dess slag. Detta gör Tariffa till en smältdeg som stimulerar själsliga upptäcktsresor och upplevelser. Hit skall du åka om du vill stimulera din själ och kanske till och med hitta dig själv.

3. I Costa de la Luz finner du de bästa fiskrestaurangerna i Spanien

Enligt experterna så kommer den bästa fisken ifrån Atlanten och det är något som de lokala fiskarna i Cosa de la Luz fiskmarknad håller med om. Njut av de många provsmaken som finns under din dag på marknaden.

4. Festa, studera och utforska i Paradiset

Hamnstaden Cadiz i Costa de la Luz har varit ockuperat av några av de största imperierna i historien så här kommer du garanterat hitta mycket historiska fornlämningar och andra minnesmärken från fornstora dagar. Passa även på att besöka den galna och spännande Cadiz Carnival Andalucia som hålls i februari varje år. Cadiz är förutom detta en univeristetsstad och kanske vill du besöka Universidad de Cádiz som är specialiserat på Medicin och Marinbiologi.

Hoppas du hittar något som passar just dig i Costa de la Luz och tveka inte att höra av dig om du vill ha hjälp med att hitta hotell och information om Spanien.