onsdag 10 juni 2009

4 tips för dig som vill boka Hotell i Italien

I denna post kommer du få information om 5 bra hotell i Italien som har bra erbjudanden denna månad.

1. Hotell i Sorrento
boka hotell italien
Dimona delle Sirene är ett litet och charmigt modernt hotell i Sorrento som erbjuder bekväma gästrum bara några minuter från Sorrentos gamla stad. I juni 2009 har dom specialerbjudande på hotellrum så ta dig tid och ta kontakt med hotellet.

2. Hotell i Palermo, Sicilien

hotell palermoLyxhotellet Grand Hotell des Palmes erbjuder ett lyxigt boende i centrala Palermo. Hotellet befinner sig bara några minuter ifrån Teatro Massimo och Politeama teatern. Detta hotellet är det ideala om du vill uppleva romantik i Palermo

3. Hotell i Neapel
hotell neapelDetta 3-stjärniga Hotellet Hotel Regina Napoli erbjuder ett billigt boende nära Neapels tågstation och ligger nära stadens alla sevärdheter. Detta Hotell i Neapel har specialerbjudande under juni månad.

4. Hotell på Sardinien

hotell sardinienSandalia Hotell på Sardinien är ett perfekt budgetalternativ och som erbjuder ett ekonomiskt b&b som ligger i den pittoreska byn Badesi, Olbia. Söker du som ett ekonomiskt hotellalternativ på Sardinien men ändå med hög standard så är detta hotellet för dig. Även detta hotell har specialerbjudande under sommaren.

Hoppas att denna post varit till hjälp för dig som skall åka till Italien. Tveka inte att ta kontakt med mig för mera info om hotellen.